به گزارش مرکز خبر حوزه، معظمله ظهر امروز مصادف با سالروز رحلت حضرت خدیجه بزرگ بانوی اسلام در مدرسه علمیه حجتیه قم افزودند: بر اساس احادیث چهار زن سرور بانوان عالماند که حضرت خدیجه (س) یکی از این افراد است.
ایشان با اشاره به مناقب همسر گرامی رسول اکرم (ص) تصریح کردند: بزرگترین منقبت او این است که دنیا و زندگی همراه با آسایش را از دست داد و به جای آن سعادت و مقام والای معنوی به دست آورد.
معظمله فداکاریهای حضرت خدیجه (س) را نشان دهنده ایمان واقعی این بانوی بزرگوار دانسته و گفتند: پیامبر خدا (ص) هیچ سرمایهای نداشتند، اما چون خدیجه (س) در ایشان صداقت و معنویت دید همه سرمایه خود را در راه ایشان خرج کرد.
حضرت آیتالله سبحانی افزودند: بزرگان عرب میخواستند حضرت خدیجه را به بزرگان و مفاخر یمن و قریش تزویج کنند، اما چون ایشان مقام والایی داشت شایسته بود، تنها همسر نبی گرامی اسلام شوند که تقدیر الهی هم این گونه بود.
ایشان خاطرنشان کردند: زنی که به جای ثروت و آسایش به سوی معنویت برود ارزش بسیار والایی دارد و شایسته است در روز وفاتش به صورت شایسته از او تجلیل شود.
این مرجع تقلید به علاقه متقابل پیامبر (ص) و حضرت خدیجه (س) اشاره کرده و گفتند: پیامبر هم همواره از جناب خدیجه (س) ستایش میکردند و میگفتند: هیچ ثروتی مانند اموال خدیجه پیامبر (ص) را یاری نکرد.
حضرت آیتالله سبحانی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به آیه چهارم سوره مبارکه حدید تصریح کرد: عرش الهی نقطهای است که از آن تمامی امور تدبیر میشود و افکار سلفیها که عرش را به معنای تخت میدانند و خدا بر آن تکیه کرده باطل است.
ایشان افزودند: مفاهیم عمیق قرآن بزرگترین نشانه اعجاز آن است و فهم این اعجاز با تهجد و شبزندهداری و تلاش علمی امکانپذیر است.
انتهای پیام
نظر شما